fredag 24 september 2010

å så lite bilder på fredagen

Idag var det dags för vägning och mätning av lilleman. Men det verkar som att jag snart får byta namn på honom, för nån lilleman verkar han inte bli. Inte om det håller i sig...

Han äter som en liten häst och kurvan är inte lutad uppåt, den pekar RAKT upp. Både vikt och längd...

Sen åkte vi söderöver för att hälsa på lite kusiner. Och köpa torkställ... härliga tider!
Hade med mig 3/4 av barnen, det blir ju en nätt liten skara ändå. Jag och storebror satt och filosoferade i framsätet och de två mindre sov där bak. Tror vi. De sa åtminstone ingenting... Lillasyster petade sönder en av kusinernas pärlplatta. Hon lyckades dölja det, så än så länge ligger hon hyfsat bra till ändå. Som enda tjejen på besök.
En av världens bästa systrar, förmodligen den bästa. Och roligaste. Man har aldrig en tråkig stund i hennes sällskap. Och hon vet inte alltid om det. Eller. Nu vet hon.

storkusinen vaktar lillkusinen.. (finfina gener samlade på ett och samma kort)

här ska vi ge oss av hemåt.. ska ju bara kramas lite hej då först... kusin Vitamin, sitter still, och då får man passa på att slita fram kameran.. Minsta kusinen ser lätt skrämd ut, men det var faktiskt helt utan anledning. Det var bara mysiga kramar.... han är storebrors-material den där....(va?! sa jag det där..?)


Sen åkte vi lyckliga hemåt, med två torkställningar väl inpackade...

1 kommentar:

  1. Å ja, visst å ho härlig Sararara. 3721:an , de' ä ja//modern

    SvaraRadera

Vad kul om du vill lämna en kommentar! :o)