fredag 29 april 2011

kungligt!

Ja, det är superfotografen som hållit sig framme ännu en gång





Det är rätt långtråkigt att titta på, för allt går så långsamt, men vad gör man? Det är ju ett stycke historia som spelas upp mitt framför näsan på en... alltså tittar man...


På Prins William och Catherine Middletons bröllop alltså. Ni är med?




Jag såg inte hela, det ska erkännas på en gång. Men jag hann med att undra över lite saker. T.ex...


- de där träden man såg i kyrkan, var de riktiga? Står de där alltid?


- hur är det med klädkoden? Det skickas ju ut inbjudningskort, och där brukar det stå hur man ska klä sig...kavaj, smoking osv. Men hur tänker de som kommer från ex Saudi-Arabien, där de har de klassiska "shejk-munderingarna"... är det same, same, but same? Oavsett klädkoden, tillhör de undantaget som bekräftar regeln? Eller de kanske har det under "klänningen/skruden"? Och så räknas det liksom som att de har smoking, fastän det inte syns?


- hattar... hattar överallt hattar. Oj, så jag undrar hur en del tänkte innan de valde... det satt ett exemplar alldeles bakom drottningmodern och det var ju inte bara en hatt hon hade på sig, det var en installation! En liten staty på huvudet. Det fanns massor av exemplar, och vissa hade verkligen gått "all-in"... det kändes väldigt brittiskt.


- om man gifter om sig, kan man få hyra in en gosskör då? Jeez vad de sjunger vackert! Trots att de har utseendet emot sig.


- var det meningen att buketten skulle vara så liten? Den var jättesöt, men fick också hennes händer att se rätt stora ut.




Ikväll har vi satt i oss barnens sista påskgodis, det som är kvar ska slängas. Det är ändå bara de äckliga kvar, som man bara äter om man absolut måste. Och det är ju lite konstigt, att jag alltid måste det.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul om du vill lämna en kommentar! :o)