onsdag 25 augusti 2010

när man ska få med så mycket som möjligt i ett enda inlägg...

är det bara jag som till 100% lyckats med att mina ammande barn har fått torsk i munnen? Va?
Precis när amningen ska gå över från den första helvetiska fasen, till att vara helt ok, då får de torsk och jag glömmer säga till på bvc direkt när jag anar och så är cirkusen igång.
Salvor som ska smörjas och medel som ska penslas, ungar som skriker...
Jag kallsvettas, tårna krullar sig och ansiktet blir till ett russin varje gång han ska äta. Den här sabla rutinen som man ska ha automatiskt, när man "plötsligt" har fyra barn, när ska den vara till nytta då?
Automatiskt? Tsss..... Idag har jag varit ute och gått i hela 25minuter. Jag klämde in magen i jackan, lyckades få igen dragkedjan. Lyckan i det.
Hur det kändes att gå? Jo, man känner i operationsärret att det liksom håller emot, att kroppen verkar tycka att det räcker med små steg.
Jag försökte också att göra knipövningar under tiden jag gick (jag har läst att det ska vara fiffigt, för nåt...), men... kan de ha sytt ihop mig fel? När jag kniper så känns det också i ärret? Som ju sitter en bit längre upp, liksom...
Och andningsövningar, andas in=magen ut, andas ut=magen in.... funkar inte alls. Det blir tvärtom, när jag andas in, så åker magen också in... ?

Men annars var det helt ok, svettig under armarna, risig i håret. Detta var den bästa bilden. Punkt.

Den dyrbara lasten låg ordentligt nedpackad i vagnen, och verkade sova gott. Min lilla Barbaskön..

Ni vet skorporna jag skrev om för ett tag sedan? Jag kunde inte motstå frestelsen, att kolla om de var lika goda på hemmaplan som på BB.... (ja inte var det att jag var sugen i största allmänhet, nej nej)
Jag fick nöja mig med pulver-cappuccino... men skorporna var precis lika goda. Kanske ännu godare faktiskt, jag firade Lillemans 2 veckors födelsedag igår....


och jag verkar ha firat rätt ordentligt... detta var vad som var kvar i morse... påsen innehöll 18 skorpor... enkel matematik...
Jag åt upp 16,5st på en dag!..... oj... det kändes inte som att det var så många under tiden....vad konstigt...

2 kommentarer:

  1. m kom hem med skorpor med mörk choklad i...
    Så troligen kommer "min" påse vara lika tom som din om en stund.

    GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. nice choklad..... vad var det för skorpor??

    SvaraRadera

Vad kul om du vill lämna en kommentar! :o)