fredag 23 juli 2010

nytt fordon

Idag var vi på gång... här skulle åkas och kollas på bil, på riktigt, på nära håll. Sitta i, känna på, lukta på, prova, trycka på knappar, lyssna på blinkersljud, kolla lack..... Efter veckor, månader av surfande på nätet....
Ja, alltså jag skulle inte åka nånstans, det skulle MS göra. Jag skulle vara hemma och liksom heja på... (och jag hoppades i smyg att han skulle slå till... )

Bara som en sista liten koll, eftersom det var i Lidköping bilen fanns, ringde han för att kolla att den var kvar (jag suckade, varför skulle den inte vara det? Det är semestertider och bilen har varit till salu lääääänge.... kom loss, nu! kvinnligt himlande med ögonen....)
Men SJÄLVKLART hade aset gått och blivit sålt igår eftermiddag!!

Oddsen för det?!


Men ni vet hur det är, när man liksom är på gång. När man bestämt sig för att spendera.. då är det lite svårt att ställa om/in.... så han fick åka iväg en sväng ändå. Och kom hem med ett annat slags fordon.
En gräsklippare som barnen kan släppas lös med... mer på tema barnarbete i familjen alltså. Hurra.

2 kommentarer:

  1. öhh... ni vet att det finns såna dära med motor, som går själva...
    men visst, miljövänligare kan du nästan inte hitta, väligt lite utsläpp (om du har tur:-))

    SvaraRadera
  2. den är miljövänlig, och that's it. Den klipper inte långt gräs, inte kraftigt gräs, inte små äppelträdsskott som kommit upp... den klipper bara kort gräs.
    Den känns som ett nödvändigt köp...

    SvaraRadera

Vad kul om du vill lämna en kommentar! :o)