fredag 30 juli 2010

Det är inte målet som är huvudsaken - det är resan dit

Jag vet inte om jag har skrivit ordspråket rätt, men ni fattar säkert ändå vilket jag menar.
Många gånger stämmer det säkert, men jag är ganska säkert att det inte gäller renoveringar (stora som små) i köket. And this is how I know.....

6 kommentarer:

  1. Jag förstår precis och jag håller verkligen med. Efter att med glatt humör och en enorm energi påbörjat rivning av gammalt kök söndagen den 27 juni, känns det idag då det fortfarande återstår kakling, fogning, tak & golvlister, diskmaskin, mikro + kökskran på plats, samt en hel del till som att resan inte är huvudsaken. Just nu är målet, ett helt nytt fint och välstädat kök som är det.
    Köket är nästan klart och jag ska vara ärlig att säga att jag inte lagt många timmar (minimalt) på renoveringen, det har däremot min man och barn gjort. Snart, snart har jag nått målet och då ska jag njuta för det blir väldigt fint :)
    Anneli Ek

    SvaraRadera
  2. Ja, energinivån är alltid väldigt mycket högre i början, och dessutom är jag nog lite utav en optimist och tror att det ska vara som på tv, när Martin Timell är igång...

    Hoppas köket blir bra och att det blir snart.. :o)

    SvaraRadera
  3. Haha, Malin. Gillar din blogg för att den inte är "sötad". Du har en makalös förmåga att på ett underhållande sätt beskriva livet som det är - och det är ju rätt bra som det är oftast.
    DOCK är en kökrenovering INTE att leka med;)
    Och varför är man alltid en sån himla tidsoptimist? Måste var Timells fel..

    Hoppas det snart blir klart. det kommer förmodligen att bli supersnyggt! Kram /Sofia

    SvaraRadera
  4. det är nog lite mera lakrits över mig... :o)

    tack o hej!

    SvaraRadera
  5. Lampan, den omtalade...ska hålla utkik efter en snyggare ;)Visst var det svart?

    SvaraRadera
  6. ja, kika gärna efter nån slags svart lampa, i typ den stilen vi pratade om... men du behöver inte bryta ryggen av dig... :o)

    SvaraRadera

Vad kul om du vill lämna en kommentar! :o)