onsdag 9 februari 2011

Skidbackens bästa chokladkaka!

Och den är godast antingen i smetform eller avsvalnad/kall. Tinad är den en höjdare.

50g margarin
2 ägg
2 dl socker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
3 msk kakao

1. Vispa ägg och socker, blanda i allt torrt, sen mjölk och smält margarin. Blir en ganska tjock smet(jag trodde ett tag att den var lösningen för min onda hals, det gjorde inte alls ont att svälja, men sen kom jag på att jag visst tagit Alvedon....crap).
2. Lägg i en 1 1/2 l form, smord och bröad. In i ugnen i 175 grader och ca 35 minuter.

Klart!
Blev ingen bild, batteriet till kameran var dött. Men det finns ju en bild från tidigare inlägg, för sugna spekulanter....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul om du vill lämna en kommentar! :o)