söndag 12 juni 2011

Nu blir det nudlar...

Så där, då var det söndagkväll igen.
Vi har spenderat hela helgen i Göteborg, det var ju min mors-dagspresent. Och... jag kan inte längre inbilla mig att jag är annorlunda och speciell... Jag har varit på Ullared!! Joho då, det har jag visst. Som jag har pratat ner Ullared, att jag minsann aldrig skulle åka dit..billig skit.. hehe.. Nu gick jag minsann själv i smyg och kikade efter om jag kunde få syn på Ola-Conny eller Morgan.. det gjorde jag inte. Jag glömde mig rätt fort när jag fick se de ändlösa raderna med saker. Så många saker, så lite tid....

Planen var att bara gå på de områden där jag skulle ha nåt. Eller hur? Nu blev det inte riktigt så. Fast jag är väldigt nöjd med de bonusgrejor som ramlade ner i vagnen, nästan av sig själva. Nu har vi taklampor och fönsterlampor till alla sovrum och till hallen. Lite gardiner. Handdukar. Vagnen var helt full. Drygt. Rågad. Men när jag ska räkna upp vad jag handlat kommer jag inte på nåt, inte mer än alla lamporna då... Kvittot säger att jag handlat 106 saker.

Storasyster var med, hon är in-love-with-Ullared och har redan planerat att komma tillbaka och hur hon då ska lägga upp det hela... det är bäst hon börjar att spara då, är det enda jag har att säga)

Sköna svägerskan och Ullaredsproffset Anna var med också, och det är ju tack vare henne vi både hittade dit, hittade in, hittade i och hittade ut från Ullared. Tackar! Och står du ut med två tjötrövar, så gör vi gärna om det. När ekonomin har repat sig.

Sen hann vi med en runda på Liseberg. Jag hade inte med mig några gummiband. Så synd.
Å andra sidan behöver man ju nåt att variera nudlarna med...

1 kommentar:

  1. Så gärna så gärna!!!! Finns bildbevis på min blogg nu :)!
    Kram Anna

    SvaraRadera

Vad kul om du vill lämna en kommentar! :o)