torsdag 16 juni 2011

Blir det regn imorgon istället?

Altanen svämmar över av tidningspapper, som jag har haft som skydd mot målarfärg. Jag tyckte ju att altanen var den ultimata platsen att ockupera under min målningsfas. Dumt att njuta av den så länge man kan liksom, nej, bättre att använda som hemmafixar..plats..
Det ligger också mängder av klädnypor överallt, som Lillebror roat sig med att slänga till höger och vänster. Och tvätt. Jösses, vad tvätt. Torr tvätt som väntar på att bli vikt och lagd på rätt plats i någons garderob... Och den lilla utsikt som blir kvar, visar en gräsmatta som behöver klippas. Hm...
Det ligger förresten tomma kartonger i hallen. Det står en bilbarnstol som är till salu i hallen. Men som ingen riktigt verkar vilja ha. Det ligger en massa tavlor ovanpå ett tomt skåp i hallen. Samma hall. Och grejor som inte riktigt hör hemma nånstans, ligger också där ovanpå det tomma skåpet i hallen. Och damm.

Seriöst, nån borde väl städa altanen och hallen? Precis, nån borde göra det. Men först tar vi oss en liten paus och njuter av solskenet. Hittar en vrå och viftar lite på tårna. Äter glass. Lyssnar på fåglar och mopeder. Tar det lite lugnt. Vem vet när det blir soligt och varmt nästa gång? Svensk sommar.


Pröva den, glassen alltså, den var rejält god. Att kaksmulor kan vara så rätt...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul om du vill lämna en kommentar! :o)