måndag 22 augusti 2011

Läger

Smaka på det ordet. Läger. Jag gillar't inte. Saker som jag tänker på när jag här ordet läger är;
kalla golv, råfuktiga rum. Blöta golv. Packa väskor.Trasmattor huller om buller med blöta skor. Mjuka corn flakes. Taskig nattsömn. Hårda sängar. Regnigt väder. Morgonhumör. Campingtoaletter. Inte duscha. Glömda tandborstar.

Men... om man trampar lite på sin egen bekvämlighet kan läger också vara nåt fantastiskt. Härliga upplevelser tillsammans med rätt så härliga människor.
Och det måste faktiskt inte regna. Det kan vara härligt väder. Och rummet kan vara varmt. Och torrt. Och ofattbara mängder med fika.
Här är vi laddade med långkalsonger. Jag sov i dem, för säkerhets skull. Det var inte direkt kallt på vårt rum. Så de var onödiga. Men ibland är det viktigt att vara snygg också.

En säng. Hård och smal. Men man slapp att dela utrymmet. Man kunde vältra sig fritt. Om man är den sorten.

Det fanns också en härlig dubbelsäng. Mjuk och skön. Men då fick man slåss om utrymmet med dessa små juveler. Det ser kanske ut som en lätt match, men de har en enastående förmåga att breda ut sig, åt alla håll och kanter.
Här är klockan sju på morgonen så det är precis så mysigt som det ser ut.


Idag är det måndag och vi har en skön tvätthög att gå igenom. Strax. Först tar vi kex, the, lite blogg och musik.

Detta inlägg är det 999:onde.... frågan är hur man ska göra med nr 1000? Ska det vara nåt riktigt maffigt? För att liksom leva upp till siffran? Eller ska man bli lite anti kanske, och göra helt tvärtom? Vi får se...



1 kommentar:

  1. Nåt riktigt maffigt tycker jag, heja Malin/Anna

    SvaraRadera

Vad kul om du vill lämna en kommentar! :o)