måndag 4 januari 2010

Storasysters tjejkväll

så där ja, nu har vi vilat upp oss efter Storasysters tjejkväll. Fast ärligt talat, det var mest mysigt. En liten ljusglimt i de mörka kvällarna. En av tjejerna hade tagit skidorna till tjejkvällen, hur gulligt är inte det?! Här har hon dukat, lägg märke till luciatåget mitt på bordet. Det har lillebror gjort. Med viss tvekan satte jag fram mina egna fin/vinglas, ni vet såna som man fått i present från äldre släkt... men alla överlevde kvällen.
Här har vi förrätten, kycklingspett, med lite grönsaker som sällskap.

Oj, här hoppade vi visst över själva varmrätten.... här är efterrätten, en plättbakelse, med grädde, lite sylt och strössel och geléhallon.

Hela gänget samlat, med lite minipizzor på tallriken. De var riktigt trevliga gäster och de var otroligt charmerande och gulliga vid matbordet. Inget tjafs eller slafs. De avhandlade bland annat framtida drömyrken. Det varierade från dagmamma till stylist, från skådespelare till frisör. Alla hade väldigt begåvade orsaker till att de valde det de valde. De flesta hade också flera yrken som de valde emellan. Smart, där... själv har jag fortfarande inte någon aning alls...
Kvällen avslutades framför en film. Med filtar, kuddar och snacks.
En stund senare somnade vi trötta och men väldans nöjda och glada.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul om du vill lämna en kommentar! :o)