tisdag 20 mars 2012

tack å hej!

Jag har bestämt mig för att ta en paus. På obestämd tid. Det är kul att skriva, det är kul att blogga. Dela med sig av knasigheter. Men tiden räcker inte till.
Och sen är det ju våren.
Ha det så gott, så länge. Vi ses ju, IRL.

8 kommentarer:

  1. Neeej vad tråkigt, älskar din blogg och jag känner inte dig irl, kommer sakna ditt skrivande! :(

    SvaraRadera
  2. Åhh hoppas du kommer tillbaka hit snart, jag och Fredrik älskar att läsa din blogg, det är ett måste när vi ska sova.. Kram på dig!!

    SvaraRadera
  3. Tid är en bristvara :(
    Hoppas du får möjlighet att ta upp bloggandet längre fram igen så du kan förgylla mina dagar ;)
    KRAM
    Pillan

    SvaraRadera
  4. Håller med föregående skrivare. Vet att allt inte hinns med som man vill göra,speciellt nu på våren. Kommer att sakna ditt skrivande och väntar på fortsättningen. Kram//modern :0)

    SvaraRadera
  5. Instämmer med P o A! Kunde inte sagt det bättre själv!
    Och du, TACK!
    KRAM//Sofia

    SvaraRadera
  6. Malsve! Vad sorgligt! Din blogg är ju helt underbar. Men jag förstår dig, tid är dyrbart, särskilt så här års. Jag finns här troget när du är tillbaka igen! /Jenols

    SvaraRadera
  7. Ni är alla väldigt söta, och snälla, och det är lätt att bli beroende av responsen :o/ För den nyfikne kan jag meddela att jag fortfarande plockar grå hår med pincett, har installationer av tvätthögar spridda runtomkring i huset och en diskho som luktar apa. Och har glömt att raka mig under armarna. Allt är som vanligt. Kram!

    SvaraRadera
  8. Du ä allt bra go du!! Förresten,kram på födelsedan, minns den dagen väldigt tydligt,ingentigt blev längre som tidigare,fast mycket bättre :0) //mor

    SvaraRadera

Vad kul om du vill lämna en kommentar! :o)